martes, 5 de junio de 2012

Nova victòria en la lluita contra el càncer de mama

La indústria farmacèutica amb Roche al capdavant ha desenvolupat una teràpia contra el càncer de mama, el TDM-1, que està revolucionant el tractament de la malaltia ja que per primera vegada junta en una única mol.lècula un agent biològic que fa de "cavall de Troia" per a una potent quimio que s´allibera en arribar a la cèl.lula tumoral.
Aquest avenç ha estat la notícia al Congrés de la Societat Americana d´Oncología Mèdica (ASCO) que es celebra a Chicago i que és una nova eina contra un subtipus del càncer de mama, el subtipus HER-2 positiu, que representa el 20 per cent d´aquests tumors. El mecanisme d´acció és una nova forma de lluitar contra aquest càncer segons Joan Albanell, del Servei d´Oncología de l´Hospital del Mar de Barcelona, qui ha participat en el desenvolupament a l´estat espanyol d´aquesta teràpia experimental.
Felicitats a tots aquells que estan treballant per millorar la nostra salut i sobretot per lluitar contra el càncer de mama, un dels problemes més greus en les dones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario